SUPER 8 FILM DIGITALISEREN HEMA

We can digitize your old cine films professionally. Yes, this can be done. Alleen als de film daadwerkelijk een striping voor het geluid bevat maakt de geluidskop contact met de film. De Super-8 cassette heeft dus nogal wat nadelen die een Single-8 cassette allemaal niet heeft. I and Private Company stated in this note Geen gescalpeerde hoofden dus!

Reportages en films op 16mm werden op een telecine machine ‘afgespeeld’ en de ether in geslingerd. Super-8 film daarentegen zit in een dikke vierkante cassette waarbij de op- en afwikkelspoel op elkaar gestapeld zijn en de film in de cassette dus een rare schuine baan beschrijft. If you want to work professionally with video you can consider other codecs. De 8 mm smalfilm varianten hebben echt ruimschoots voldoende aan de PAL DVD standaard van x pixels en uiteraard wordt dat ook gewoon perfect afgespeeld op uw Bluray speler en andere HD apparatuur! We can convert your video recordings for all modern video formats. Maar desgewenst kan er ook geleverd worden op USB stick en als uw systeem geen mpeg-2 ondersteund voornamelijk Apple producten kunt u voor mpeg-4 kiezen.

Digitize: Cine Film

Vanwege de soepele verwerkbaarheid kiezen wij standaard mpeg-2 en vanwege de kwaliteiten als veilig archief-medium voor DVD ROM.

NTSC videobanden van alle bovengenoemde analoge of digitale types kunnen wij voor u ‘vertalen’ naar het in Nederland gebruikte PAL systeem. Wilt u zelf op de computer aan de gang met de door ons gedigitaliseerde smalfilm?

We can convert your supfr recordings for all modern video formats. Uw gedigitaliseerde Super-8 als digitale video kan natuurlijk niet wedijveren met de met een moderne camcorder digitaal opgenomen beelden, maar binnen de technische mogelijkheden halen wij er wel uit wat hrma uit te halen is om u ongetwijfeld volop te laten genieten van uw gedigitaliseerde smalfilm herinneringen.

Zelfs in uitzonderlijke gevallen waarbij de sensors een probleem in het filmtransport niet correct kunnen detecteren is uw film overigens nog steeds in veilige handen.

  AGGI RAMUDU MOVIE

If you want to estimate the costs for digitizing yourself you can use our, easy-to-use, price calculator 8mm or price calculator 16mm. Een ander kenmerkend verschil met een normale projector is dat het telecine systeem geen vlinder heeft. Per e-mail kunnen wij u ook veel vollediger informeren dan mondeling en omdat alles zwart op wit staat worden misverstanden voorkomen.

Gat in de markt, ha ha! Dus denkt u wellicht: De Super-8 cassette heeft dus nogal wat nadelen die een Single-8 cassette allemaal niet heeft. De high-end scanbedrijven die de professionele filmindustrie bedienen waarschuwden hun klanten echter direct al dat Super voor specifieke toepassingen weliswaar als low-budget materiaal voor HD gebruikt kan worden maar dat men geen werkelijke HD kwaliteit moet verwachten, daar adviseerde men toch echt 35 mm film voor.

We can, in consultation with you: We can digitize your old cine films professionally. We can also deliver other formats if required, of course.

Digitize: Cine Film

We deliver your digitized tapes in the format: Yes, this can be done. Bij 16 mm film wordt standaard zonder meerprijs ook het optische of magnetische geluid overgenomen.

Uiteraard wordt indien aanwezig ook het geluid gedigitaliseerd en ook daarbij gaat de machine slim te werk. If you have any doubts about choosing image enhancements or not, we can make a sample scan for you, with and without image enhancements. Unable to load more.

Waarom het dan toch gebeurt? In de camera is het verschil te zien aan de cassette waarin de film zit. Bij Dubbel-8 is digitale beeldstabilisatie standaard bij de prijs inbegrepen.

Zodra de machine ziet dat er geen striping meer aanwezig is worden de geluidskop en de capstan automatisch ontkoppeld om film en geluidskop te sparen. In eerste instantie werd het ontwikkeld om voorbespeelde films goedkoper te kunnen distribueren, maar al snel kwamen er ook camera’s voor dit formaat.

  FILM DOKUMENTALNY POLSKI PUCYBUT

Kortom, u mag proberen ons telefonisch te bereiken maar door van de e-mail gebruik te maken doet filk ons en uzelf een plezier.

This will correct the images on brightness, image stabilisation, colour, sharpness, noise, dirt and stains. Om u een realistisch beeld te geven: Goed voor onze omzet, ongetwijfeld. Lang leve de digitale video, maar Super-8 leeft voort Voor de normale homecineast is filmen op Super-8 al lang niet meer interessant, al was het maar vanwege de korte en dure filmpjes.

Dubbel-8 film is, geloof het of niet, diigtaliseren enige moeite ook nog verkrijgbaar. Wij bouwen al sinds onze eigen machines aangezien de weinige op de markt verkrijgbare machines zoals de bekende Flashscan niet aan onze wensen voldoen.

Waarschijnlijk mede omdat op het gebied van emulsies Kodak Super-8 destijds een duidelijke voorsprong had op Fuji Single To view the film on your TV we can transfer the files to a Blu-Ray or a computer file. Bij storingen in het filmtransport door bijvoorbeeld beschadigingen van de perforatie, slechte lassen en andere veel voorkomende oorzaken probeert de machine eerst zelf de correcte filmloop te herstellen en als dat niet lukt wordt het proces direct stilgezet en menselijke hulp ingeroepen voordat schade aan de yema kan worden veroorzaakt.

Remove This Item Compare. There are a few specialized laboratories left who can do this.