NU JUDECA DUPA APARENTE FILM

Asa crezusem eu, dar iata ca si aceasta idee s-a dovedit a fi o prejudecata. Am scris scenariul impreuna cu Tudor Voican si, anul trecut, cand lung metrajul a fost amanat, mi-am dat seama ca este momentul propice. Realitatea din Romania este doar ceva de decor Madalina Ghitescu, actrita care o interpreteaza, este o fata vesela si deschisa, careia la prima vedere nu i-as da mai mult de 16 ani. Oricum, am facut multe casting-uri pe la diverse agentii, dar nu-l gaseam pe baiatul acesta, nu stiam de unde sa-l iau. Unul dintre cele mai mari obstacole l-au constituit locuitorii din zona respectiva. Andi i-a raspuns ca, intr-adevar, este vorba despre actrite profesioniste.

Filmul a fost selectionat anul acesta la sectiunea Semaine de la critique, din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes. Ce te faci insa atunci cand o “binevoitoare” incepe sa-ti dea sfaturi si directii de lucru? Sidartha Budha este figura principala a religiei,invataturile sale ii ghideaza pe adeptii acesteia. Ma gandeam ca a dorit sa reflecte un aspect al realitatii sociale romanesti In spatele acestor blocuri se afla un spatiu unde, pe unul dintre blocuri, scrie cu litere mari ‘Ghetou Afgan’. Dar important e cine este ea cu adevarat: Totusi, primeste banii si le trimite pe doua dintre ele – dintre care una este Marilena – la un suc impreuna cu baiatul, iar Andrei se indragosteste si mai mult de ea. Elementul de noutate, inedit, consta in concentrarea asupra emotiilor copilului, ceea ce simte el si relatiile umane dintre cele doua personaje.

Culorile sunt atat de tipatoare, incat iti capteaza imediat atentia si risti sa intri in primul pom.

Aici, la noi, fetele nu ‘presteaza’ imbracate cu fusta scurta, asa e alea de pe centura! Recunosc, pana sa stam de vorba, avusesem o idee preconceputa referitoare la subiect.

  PHILIP PIRRIP FILM

Cea mai grea durere: Am scris scenariul impreuna cu Tudor Voican si, anul trecut, cand lung metrajul a fost amanat, mi-am dat seama ca este momentul propice.

Cele mai recente Cronologic. Joel CoenEthan Coen Cu: Ce te faci insa atunci cand o “binevoitoare” incepe sa-ti dea sfaturi si directii de lucru?

Speranta mea este ca filmul sa fie bine primit si sa-mi ‘deschida niste usi’ catre producatorii din Europa”, mai spune Cristian Nemescu. Cod Greu de citit? Intr-adevar, este mai lung decat ar trebui sa fulm un scurt metraj, tocmai din aceasta cauza nu l-am putut trimite la multe festivaluri, dar este un aspect secundar”, povesteste regizorul. Este genul de personaj care trebuie prezentat pe scena asa cum este el, fara false pudori”.

Uitandu-te la el, ai putea spune ca a facut doua razboaie si a prins si revolutia. Cristian Nemescu mi-a explicat ca, deocamdata, nu doreste sa detalieze povestea. Cele tilm frumoase imagini cu pisici din Battle Angel The Predator.

“Marilena de la P7” – un film despre sentimente si nu despre realitati sociale

Ma gandeam ca a dorit sa reflecte un aspect al realitatii sociale romanesti Intamplarea a facut ca una dintre aceste agentii sa aiba datele lui de contact. A contribuit la sinopsis-ul filmului: Elementul de noutate, inedit, consta in concentrarea asupra emotiilor copilului, ceea ce simte el si relatiile umane dintre cele doua personaje. Un sinopsis cu final inca necunoscut In ceea ce priveste subiectul filmului, l-am aflat numai pe jumatate.

Andrei, care este seful grupului, este foarte indragostit de una dintre fete, Marilena, si nu stie cum sa o impresioneze. Filmul ‘Marilena de la P7’ s-a vrut a fi si o repetitie pentru lung vupa, am dorit sa incerc anumite experimente si procedee de filmare.

Tania Filip:„Am jucat în «Ardelenii» datorită pistruilor mei” |

Cu siguranta, discutiile avute cu Madalina si Cristian mi-au dat mult de gandit si m-au ajutat sa privesc unele aspecte dintr-o alta perspectiva, daramandu-mi cateva prejudecati si determinandu-ma ca pe viitor sa percep altfel un film sau o piesa de teatru, dincolo de aparente si incercand sa extrag mesajul ascuns.

  CINEMA ANDROMEDA ZUMPANO ORARI

Flim ce este frapant la ea este ca, in ciuda vietii pe care o duce, are incredere in oameni.

Regizorul Cristian Djpa si interpreta rolului principal, actrita Madalina Ghitescu, si-au facut timp sa stam de vorba despre realizarea peliculei, personajul Marilena si aventurile pe care le-au avut pe durata desfasurarii filmarilor. Filmul a fost selectionat anul acesta la sectiunea Semaine de la critique, din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes.

Tania Filip:„Am jucat în «Ardelenii» datorită pistruilor mei”

Nu, fiecare personaj are personalitatea lui, este altfel”, mentioneaza Madalina Ghitescu. Blocul acesta arata jalnic: De altfel, nici alegerea locului de desfasurare a actiunii nu a fost un demers simplu. Pentru mine, apzrente mult mai important sa arat pe scena sau in film acest lucru, decat ca este o prostituata ieftina, care are cinci clienti pe zi.

Principiul de baza al budhismului este-omul in centrul universului”si trairile acestuia. Imagini Samsara 30 imagini Vezi imagini. Sidartha Budha este figura principala a religiei,invataturile sale ii ghideaza pe adeptii acesteia. Toate sunt la fel Fiind o selectie atat de limitata, nu exista un premiu special pentru mediu metraj – si, de multe ori, premiile se atribuie scurt metrajului.