FILM EXPRESUL BULGARILOR DE ZAPADA

Tweed era mort de foame. Casa unei profesioniste, a unei femei de afaceri. Cu feribotul din Suedia? Auzi motorul unui al doilea camion. Am putea merge acolo acum. S-a adaptat la fiecare schimbare de regim. Buchanan deschise un sertar.

Nici ele nu se cunosc pe sine. Ai fost la el de mai multe ori? Nivelul al Patrulea se afla sub ei. Lucram la ei — lucrez la ei Nu mi le smulge, nu e frumos. Tu, directorul adjunct al SIS? Apropo, nu vom primi niciun ajutor din partea lui Mauno Sarin. Ai dreptate — avem nevoie de somn.

Era un aparat Sikorsky. Dillon mai trase un foc. Evelyn, care le auzise vocile, umplea paharele cu suc de chitre.

Stiri Timis –

Studia ziarul pe care-l citise Hauser. Ascensorul fjlm oprise la unul dintre nivelurile superioare. Sunt Adam, de la Nivelul al Cincilea. Tu vei alege punctele strategice de plasare a explozibilului.

Am auzit de ea pe undeva. Se purta prea frumos. Niciun mesaj de la Lev Frolov, oricine o fi fost, nu sosise pentru el fllm Hesperia. Hitler era un adept al ideilor lui Haushofer. Aceasta e haina lui Carver. Se opri din nou. Asta a fost tot, domnule Tweed?

  FILM NU-I DE NASUL MEU ONLINE SUBTITRAT

Keenan Wynn – Actor – CinemaRx

Peggy revenise la telefon. Aceea e o fotocopie a dosarului referitor la Popescu. Adam are ochiul ager. Remember me Forgot password?

Voi lucra pentru zapasa dintre directori. Frank tocmai a sosit direct de la aeroport. Avem nevoie de mai multe date. Ne-a adus — mi-a adus — fotografii cu acest Newman. Era Hauser la vila Livingstone? Proiectul a fost ultrasecret.

Era Newman, care suna de la aeroportul din Helsinki. E ca un fel de asigurare pentru viitor.

Forbes, Colin – Vârtejul v.1.2

Ce mai putea veni acum spre avion? Folosirea lui ca instrument contondent era cu totul altceva. Ea nu spuse nimic. Aerul care iese e ca de la Exxpresul Nord. Apoi te duci direct acolo.

Am stat multe ore la volan. Poate te mai sun Avea un auditoriu atent.

Riverton era nervos, evaziv. Glasul lui Hauser era periculos de calm.

Cine naiba poate fi la telefon? Auzi motorul unui al doilea camion.